Skip to content

Natur og fordybelse  KRETA | 2013

Retreatuge på Kretas sydkyst.
Hermed indbydelse til en uges restitution, meditation og træning på Kreta.
Vi tilbyder en uge med en blanding af ophold med logi og ophold udendørs.
Det direkte møde med den konkrete og sanselige natur og at nyde det er det væsentlige og livgivende.

At være ude i naturen døgnet rundt , ved havet, i solen, under himlen og i natten. Det er det der nærer i sind og hjerte, giver kontakt og dybde i krop og åndedræt. Udfordrende måske; – og virkningsfuldt. I dette miljø vil vi træne de meditative indstillinger både når vi sidder og når vi   går i samklang mellem ydre og indre natur. Undervisningen vil indebære en metodik og metode til at forbinde indre træning med erfaringer og liv i natur. Over ugen samles inspiration og kræfter til meditation og hverdag hjemme.

Vi begynder turen i både Kastrup og Billund og mødes i Chania på Kreta. Her venter taxaer som kører os til Sugia, hvor 1 kursusdag tilbringes ved stranden  og hvor vi også overnatter. Næste morgen tager vi færgen til Aigia Rumeli, hvor vi tilbringer 1 nat eller 2 med logi. Derefter laver vi udendørs lejr i den smukke Eliaskløft med havet som nærmeste nabo. Den ligger 1 times vandring langs havet fra Aigia Rumeli. I vores smukke base med store klippeblokke og skyggefulde fyrretræer laver vi rolige dage med meditation, restitution og udsigt over  havet og for dem der vil bruge vandring og kræfter som træning er der rige muligheder for korte og lange dagsture på kysten og i de hvide bjerge. Tid til at træne og bruge kroppen og tid til at hvile. I fællesskab laver vi mad udendørs og når vi er i byen er der dejlig mad på Pachnes, vores lokale tarverna og logi.

Mange hilsner
Hannah Jakobsen og Bjørn Winther

Praktisk
Der er afrejse fra fra både Billund og Kastrup.
Afrejsedag er lørdag d. 14 september, morgen.
Hjemkomst er lørdag d. 21 september, eftermiddag.
Pris. 8.200 kr.(rejse, kursus, logi, transport) + 100 euro i kost.
Af hensyn til bestilling af billetter og aftaler med rejsebureauet vil vi gerne høre fra jer snarest og gerne inden 1 april.
Gerne med en færdig og klar tilmelding, men også med et foreløbigt tilsagn eller lyst til at være med som ikke er bindende.
Sidste tilmelding 1/8 -2013.

Når vi kender holdet udsendes over sommeren deltagerbrev med praktiske oplysninger om rejse, betaling, udstyr mm.
Det er en tur som de fleste fysisk kan klare. Det kræver kun mod og lyst til at være meget ude i varm og venlig natur og til at tilbringe nætter i tæt kontakt med jorden under stjernehimlen. Også de der har lyst til at bruge kræfter kan komme til i de hvide bjerge.

Tilmelding
Ved tilmelding betales et depositum på 1.000 kr.
Bjørn Winther, Jyske Bank: Reg. 7247 Konto 1626902

Spørgsmål og information på 40101335 el 30335642
Vi glæder os til at være sammen med nye og gamle Kretister.

 

Del på din
facebook eller mail: