Skip to content

Natur og eksistentiel fordybelse | 2017

Vandring – så langt der er kræfter og lyst

16-23 september 2017
Undervisere: Hannah og Bjørn


 

Hermed indbyder vi endnu en gang til en uges samvær og nærvær på sydkysten af Kreta.
Det bliver en uge med tid til afspænding, ro og fordybelse og til levende kontakt inde og ude.
Det gennemgående tema vil være arbejdet med den indre meditative praksis kombineret med nærkontakt til bjerge, hav og himmel. Mødet med naturen – at nyde den mere end at udholde den – er det væsentlige og livgivende.
Ugen tilbyder ophold med logi på simple pensioner og mulighed for én eller flere overnatninger udendørs.

 

Indhold

I år vil vi fokusere på kroppen, dens træning og vedligehold. Vi vil blandt andet introducere til Yindo, som er en træningsform, der kombinerer egen træning med udveksling af kropsbehandling og øvelser parvis.
Du vil på kurset lære, hvordan man effektivt kan stimulere og afspænde energimeridianer og de centrale lymfebaner. Det er de cirkulationer, der ofte stagnerer og ”sander til” – ofte med smerter eller dårlig cirkulation til lunger og hjerte som følgevirkning.
Badning og svømning samt vandreture uden bagage er også en vigtig del af omsætningen i og med Kreta-naturen.
Vi inviterer samtidig til en integrativ proces med henblik på afklaring i det eksistentielle og mulighed for at finde kreative veje til løsning af låste problemstillinger.
Hele ugen vil vi være i tæt kontakt med naturen ved havet, i solen, under himlen og eventuelt i natten. Vi vil  være stille, lytte ind og mærke de samme kræfter i spil i krop, emotioner og tanker.  Det er det, der nærer sind og hjerte og giver  dybde i krop og åndedræt. Undervisningen vil indebære en metodik og metode til at forbinde indre praksis med erfaringer i naturen.

 

Turen

Vi begynder rejsen i både Kastrup og Billund og mødes i Chania på Kreta. Her venter en minibus, som kører os til Hora Sfakion på sydkysten. Derfra tager vi færgen til Agia Roumeli, hvor vores hovedbase og primære kursusrum ligger.
I løbet af ugen bliver der mulighed for at tilbringe enkelte døgn alene eller med en makker. Her kan du på egen hånd vælge, hvor du vil være og hvad du vil gøre. Vi sørger blandt andet for en lejr ude i terrænet, der kan bruges som base for de individuelle ture.

Mange hilsner Hannah og Bjørn

Sydkysten Kreta

Praktisk

Der er afrejse fra både Billund og Kastrup lørdag den 16. september samt hjemkomst den 23. september.
Prisen er 9.500 kr. (rejse, kursus, transport) plus 150 Euro til kost og logi lokalt.
Depositum ved tilmelding 1.000 kr.
150 Euro medbringes kontant.
Enkelte restaurantbesøg og merpris for eventuel logi på enkeltværelse betales privat (cirka 10 Euro per nat). Nærmere info følger i deltagerbrev.
Vi glæder os til igen at at holde kursus i varm og venlig natur.

 

 

Del på din
facebook eller mail: