Skip to content

Mellem himmel og hav | 2012

02.-16. juni
Undervisere: Steen Dahl og Bjørn Winther

Dette vandrekursus på Kreta handler om at lade praksis flyde ind i det enkle, frie og åbne liv udendørs.
Praksis ind i at gå, sidde og ligge, – i at spise, sove og svømme og bare være til.

At færdes i grænselandet mellem land, vand og himmel, hvor De Hvide Bjerge og Det Libyske Hav mødes under den store himmel. Om at møde de indre grænser og vænne sig til at opholde sig her – med respekt, velvilje og uden frygt. Vågent at gøre sig erfaringer med sine grænser, hvad enten de er fysiske eller emotionelle, individuelle eller relationelle. Ruten starter i år i Paleochora ved kysten vest for De Hvide Bjerge og går mod øst gennem Lissos, Sougia, Agia Roumeli til Eliaskløften. Herfra tager Steen og Bjørn stilling til opstigningen i bjergene. Kurset foregår i naturen, hvor vi vil arbejde med mantra, bøn og kontinuerte øvelser mens vi går, sidder, ligger og spiser, mens solen bager og mens vinden blæser fra havet.

Som deltager skal du derfor være bekendt med indre praksis og indstillet på at træne.
Desuden skal du have lyst til at være en del af et hold under åben himmel døgnet rundt og have kraft til at gå dagsmarcher med rygsæk (10-15 kg).
Turen er fysisk krævende og lægger op til praksismæssig selvansvarlighed.

Om dagen vandrer vi, om natten sover vi på stranden, i grotterne og i bjergene under stjernerne. Jord og klipper, varme, vind og vand er med os hele vejen. Der bliver tid til anstrengelse og hvile – og tid til at finde sig selv og praksis.

Praktisk
Kurset varer 14 dage fra 2. -16. juni
Som en del af kursus indgår et formøde og et eftermøde.

Formøde: Søndag d. 13. maj kl. 10–13 på Vækstcenteret. Indhold: Præcisering af mantra og bøn. Praktisk gennemgang af rygsæk og udstyr.

Eftermøde: Søndag d.11 november kl. 11 -14 på Vækstcenteret. Gensyn og evaluering.
Der kan være 16 deltagere på kurset.

Et Vækstcenterkursus
Pris: DKK 5.000
Rejse, ophold, lokal transport: DKK 8.000
(indbetales til Steen og Bjørn)

Del på din
facebook eller mail: