INDIVIDUELTERAPI - PARTERAPI  - BEHANDLING  OG VEJLEDNING


 

Den seneste forskning og udvikling indenfor psykoterapi og selvudvikling peger på en central sammenhæng mellem Nervesystemet, opmærksomhed og det relationelle. Denne treklang er afgørende for at traumer og vanskeligheder i eksistensen kan heles og integreres.

Nervesystemet omfatter hele sansningen af en situation eller oplevelse og der er derfor ofte brug for at omkode forstyrrelser i retning af ro og mere harmoni.

Dette opnås primært ved hjælp af at arbejde med det relationelle og opmærksomheden. Træning med kroppen, kontakt og nærvær,- som kontrast til fravær, isolation og minimal kontakt i kroppen.

Den individuelle time tager udgangspunkt i samtale, så det eller de temaer der er aktuelle kommer i fokus. Derefter er det ofte kontakten og samspillet der tages op. Den umiddelbare sansning fra fødder og overflade  søges balanceret med den mentale struktur og kontrol. Det betyder at ny og frisk energi kommer til i balance med erfaring, styring og tillid til egenfærdighed. 

 

 
Hannah abejder i terapien udfra et Neuroaffektivt perspektiv.

Det autonome, regulering af tidlige impulser i nervesysteme..

Det limbiske system, følelsesmæssig kontakt og udtryk.

Mentalisereing, forståelser, sammenhæng og perspektiv.

 

Yindo behandling.

Yindo fokuserer på kontakt i dybden af kroppen.

Ved hjælp af øvelser og kropsbehandling arbejdes med gennemstrømning fra muskler mod bindevæv, facier, led og knogler.

 

Yindo træningen generer den væske der holder smidigheden imellem muskler, i bindevæv og led og som er nødvendigt for det velvære der er i en fri og levende krop.

Yindo baseres på aktuel forskning og erfaring af at det ikke kun er muskler men også bindevæv,led og knogler kan og gerne vil trænes.  

Yindo: 

- træning

- behandling

- asisteret yoga

 

Tidsbestilling, priser og øvrige praktiske oplysninger se menu: kontakt og tilmelding